Nova Secretary Upscaled

Actueel

Huismerken Ikea en Action soms zes keer over de kop op Bol en Amazon: ‘Consumenten worden afgezet’

donderdag 26 oktober 2023

Goedkope huismerkproducten van Action, Lidl en Ikea staan op Amazon.nl en Bol.com voor woekerprijzen. Soms gaan prijzen op deze webwinkels meer dan zes keer over de kop, zoals een kalkreiniger van de Action. Dat blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond.


MediaMarkt komt slagveld in winkelstraat goed door: ’Kleinere filialen op komst’

maandag 9 oktober 2023

De laatste tien jaar zijn er in Nederland zo’n 400 elektronicazaken verdwenen. Bekende namen als Scheer & Foppen en De Harense Smid vielen om. Het recentste slachtoffer is BCC. En MediaMarkt? Daar gaat het goed mee, zegt ceo Benelux Remko Rijnders.


Nova Capital start een nieuw vastgoedfonds! Investeert u met ons mee? (1)

donderdag 5 oktober 2023

Op 5 oktober 2023 is de inschrijving gestart voor ons nieuwste vastgoedfonds, Kanaalpassage CV. De investering bestaat uit een comfortabel overdekt winkelcentrum, met naastgelegen nieuwe supermarkt en volledig nieuw ingerichte tandartspraktijk. De in totaal 22 commerciële ruimtes zijn verhuurd aan o.a. PLUS supermarkt, Action, Kruidvat, Puur Mondzorg, Zeeman, The Read Shop, Specsavers, Hans Anders en diverse modezaken, diensten en horeca.

Dsc05973

Detailhandel zet bijna 6 procent meer om in augustus (2023)

vrijdag 29 september 2023

De detailhandel heeft in augustus 5,9 procent meer omgezet dan in augustus 2022, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 2,1 procent lager. De omzet van de foodsector groeide met 6,3 procent en de omzet van de non-foodsector met 4,3 procent. Online is 3,6 procent meer omgezet dan een jaar eerder.


Aldi breidt test zelfscan met smartphone uit naar 18 winkels

dinsdag 26 september 2023

Na een eerste test in Berkel -Enschot kunnen klanten nu bij meerdere filialen boodschappen scannen met hun mobiele telefoon en vervolgens afrekenen.

Bron: distrifood.nl



Vorige Vorige Pagina 3 van 54 Volgende Volgende