Nova Secretary Upscaled

Actueel

Decathlon start met grote verbouwing van filialen

donderdag 14 maart 2024

Decathlon gaat al zijn 1.700 winkels renoveren. Ook gaat het bedrijf meer inzetten op duurzame businessmodellen.


Tabakszaakje populair nu supers stoppen met verkoop sigaretten.

dinsdag 9 januari 2024

Tabakszaakje populair nu supers stoppen met verkoop sigaretten: ‘Roken stopt nooit’. Kleine tabakszaken en gemakswinkels krijgen er een sloot omzet bij nu grote supermarktketens langzaam maar zeker stoppen met de verkoop van sigaretten.


Nova Capital koopt drukbezocht winkelcentrum Kanaalpassage en naastgelegen PLUS supermarkt in Stadskanaal

maandag 27 november 2023

Nova Capital heeft voor haar nieuwste vastgoedfonds Kanaalpassage CV het drukbezochte overdekte winkelcentrum Kanaalpassage gekocht, inclusief naastgelegen nieuw gebouwde PLUS supermarkt, in het hart van Stadskanaal (provincie Groningen). Verkoper is een particuliere belegger uit de regio.

Dsc05973

Action-ceo Hajir Hajji: baas van een bedrijf dat 28 miljard euro waard is

vrijdag 17 november 2023

Action blijf een ongeëvenaard groeiverhaal, met sinds vorig jaar Hajir Hajji aan het hoofd. Ze is uitgegroeid tot leider van een Europees bedrijf met een geschatte waarde van 28 miljard euro. Action houdt de vaart erin.


Opeens is de Nedersaksenlijn van Twente naar Groningen politiek actueel

maandag 13 november 2023

Acht politieke partijen in de Tweede Kamer noemen de Nedersaksenlijn in hun verkiezingsprogramma. De Stichting Nedersaksenlijn vindt het positief dat de plannen zo vaak in de programma’s staan. De Nedersaksenlijn moet van Groningen naar Enschede lopen en onder meer Veendam en Emmen met elkaar verbinden.Pagina 1 van 53 Volgende Volgende