Nova Secretary Upscaled

Actueel

Action groeit onverminderd door: 153 nieuwe winkels bij koopjesketen

donderdag 9 november 2023

Winkelketen Action heeft de omzet in de eerste negen maanden van dit jaar verhoogd tot 7,9 miljard euro. Dat kwam vooral doordat het bedrijf meer klanten trok. Door de hoge inflatie kiezen klanten vaker voor winkels met goedkopere spullen, zoals de Action.


Zalando ziet kwartaalomzet dalen

donderdag 2 november 2023

Zalando heeft in het derde kwartaal een omzet van 2,27 miljard euro geboekt. Dat is 3,2 procent minder dan in dezelfde periode vorig jaar. In het derde kwartaal van 2022 was de omzet nog 2,35 miljard euro.


Huismerken Ikea en Action soms zes keer over de kop op Bol en Amazon: ‘Consumenten worden afgezet’

donderdag 26 oktober 2023

Goedkope huismerkproducten van Action, Lidl en Ikea staan op Amazon.nl en Bol.com voor woekerprijzen. Soms gaan prijzen op deze webwinkels meer dan zes keer over de kop, zoals een kalkreiniger van de Action. Dat blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond.


MediaMarkt komt slagveld in winkelstraat goed door: ’Kleinere filialen op komst’

maandag 9 oktober 2023

De laatste tien jaar zijn er in Nederland zo’n 400 elektronicazaken verdwenen. Bekende namen als Scheer & Foppen en De Harense Smid vielen om. Het recentste slachtoffer is BCC. En MediaMarkt? Daar gaat het goed mee, zegt ceo Benelux Remko Rijnders.


Nova Capital start een nieuw vastgoedfonds! Investeert u met ons mee? (1)

donderdag 5 oktober 2023

Op 5 oktober 2023 is de inschrijving gestart voor ons nieuwste vastgoedfonds, Kanaalpassage CV. De investering bestaat uit een comfortabel overdekt winkelcentrum, met naastgelegen nieuwe supermarkt en volledig nieuw ingerichte tandartspraktijk. De in totaal 22 commerciële ruimtes zijn verhuurd aan o.a. PLUS supermarkt, Action, Kruidvat, Puur Mondzorg, Zeeman, The Read Shop, Specsavers, Hans Anders en diverse modezaken, diensten en horeca.

Dsc05973


Vorige Vorige Pagina 2 van 53 Volgende Volgende