Samuel Esmeijerplein CV


Samuel Esmeijerplein CV heeft geïnvesteerd in een deel van het drukbezochte wijkwinkelcentrum "Lage Land" in Rotterdam. Het gaat om een typisch "boodschappencentrum", met hoofdzakelijk formules voor de dagelijkse benodigdheden, verzorging en (dag)horeca. Ook onder de huidige bijzondere omstandigheden wordt dit centrum druk bezocht en presteert Samuel Esmeijerplein CV uitstekend!

Het winkelaanbod bestaat onder andere uit een Jumbo supermarkt, Zeeman Textiel, Domino’s Pizza en verswinkels. Verder zijn er diverse functies van algemeen belang rond het winkelcentrum gevestigd zoals scholen, kerken, sportaccommodaties, een bibliotheek en een wijkcentrum. Hierdoor is Winkelcentrum Lage Land echt het hart van de wijk. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid rondom het winkelcentrum.

De verwachte rendementen (gemiddeld per jaar, bij een looptijd van 10 jaar) zijn als volgt:

  • 6,80% direct uitkeerbaar rendement
  • 9,20% totaalrendement 

Samuel Esmeijerplein is een echt "boodschappencentrum" voor de dagelijkse benodigdheden. Naast de grote, drukbezochte en langjarig verhuurde Jumbo supermarkt, zijn er nog 14 aanvullende winkels en horeca-units gesitueerd rond het onlangs geheel door de gemeente Rotterdam gerenoveerde plein.

Het fonds is begin november 2019 opgericht. De inschrijving is overtekend en deelname is niet meer mogelijk. Indien u belangstelling hebt voor een toekomstig nieuw fonds, dan kunt u dat kenbaar maken via ons contactformulier.