Eskerplein CV


Eskerplein CV heeft geïnvesteerd in een fraai wijkwinkelcentrum van in totaal bijna 5.500 m2, in Almelo (Overijssel). Het gaat om een typisch "boodschappencentrum", met hoofdzakelijk formules voor de dagelijkse benodigdheden, verzorging en (dag)horeca. Ook onder de huidige bijzondere omstandigheden wordt dit centrum druk bezocht en presteert Eskerplein CV uitstekend!

Het winkelaanbod bestaat onder andere uit een Lidl supermarkt, PLUS supermarkt, HEMA, Kruidvat, Domino’s Pizza, Zuivelhoeve, Mitra slijterij, Limburgia, Shoeby en TerStal mode. De twee supermarkten hebben onlangs hun huurcontract verlengd met elk vijf jaar, tot maart en april 2026. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid rondom het winkelcentrum, dat is gerealiseerd in 2006.

De verwachte rendementen (gemiddeld per jaar, bij een looptijd van 10 jaar) zijn als volgt:

  • 6,55% direct uitkeerbaar rendement
  • 9,20% totaalrendement 

Eskerplein is een echt "boodschappencentrum" voor de dagelijkse benodigdheden. Naast twee grote, drukbezochte en langjarig verhuurde supermarkten (Lidl en PLUS), zijn er nog 12 aanvullende winkels en horeca-units gesitueerd rond het plein met bijna 200 gratis parkeerplaatsen.

Het fonds is medio juli 2019 opgericht. De inschrijving is overtekend en deelname is niet meer mogelijk. Indien u belangstelling hebt voor een toekomstig nieuw fonds, dan kunt u dat kenbaar maken via ons contactformulier.