De Opgang CV


De Opgang CV is opgericht op 2 augustus 2021. Dit vastgoedfonds investeert in het overdekte winkelcentrum "De Opgang", van 8.600 m2 aan het Buikslotermeerplein in Amsterdam Noord. Het moderne gebouw (2009) heeft als grootste huurders een vestiging van Decathlon, MediaMarkt en Amazing Oriental (full service Aziatische supermarkt).

Boven de winkels zit een parkeergarage met ruim 800 plaatsen, eigendom van de gemeente Amsterdam en 40 appartementen (eigendom van woningcorporatie Ymere). De Opgang ligt in winkelgebied “Boven ’t Y” in (stadsdeelcentrum) Amsterdam Noord, waar de Noord-Zuidlijn (metro) begint. Dit stadsdeel telt ongeveer 100.000 inwoners en er wordt de komende jaren nog volop gebouwd. Tussen nu en 2050 zal Amsterdam Noord groeien naar circa 160.000 inwoners.

De verwachte rendementen (gemiddeld per jaar, bij een looptijd van 10 jaar) zijn als volgt:

  • 7,8% direct uitkeerbaar rendement
  • 9,4% totaalrendement 

De Opgang is een zeer drukbezocht, modern en comfortabel winkelcentrum met een regionale functie en zal volop profiteren van de grootschalige nieuwbouwplannen van de gemeente Amsterdam in dit stadsdeel.

De inschrijving voor dit vastgoedfonds is overtekend en deelname is niet meer mogelijk. Indien u belangstelling hebt voor een toekomstig nieuw fonds, dan kunt u dat kenbaar maken via ons contactformulier.