Nova Capital Consultancy


Naast het structureren en beheren van vastgoedfondsen voor particuliere beleggers, zijn wij onder de naam Nova Capital Consultancy actief met het begeleiden van financieringsaanvragen voor vastgoedinvesteerders.

Als u een deskundige en objectieve adviseur zoekt die voor u uw aankoopfinanciering arrangeert, uw herfinanciering begeleidt of uw vastgoedfinanciering(en) herstructureert, dan bent u bij ons aan het juiste adres. De adviseurs van Nova Capital Consultancy hebben contact met alle banken en zijn uitstekend in staat om voor u de leningovereenkomst, de zekerhedendocumentatie en de algemene voorwaarden te beoordelen en daarover te onderhandelen. Zodat u uw kostbare tijd kunt bewaren voor het doen van de zaken waarin u goed bent of die u leuk vindt.

Wanneer de relatie met uw bank soms is verslechterd, zoals in een traject van “intensief” of “bijzonder” beheer, dan kunnen de adviseurs van Nova Capital Consultancy u discreet ondersteunen bij de bespreking met de bank. En samen met u een strategie ontwikkelen en deze plannen bij de bank verdedigen.

Nova Capital Consultancy is een zelfstandig adviesbureau dat ondersteuning geeft aan professionele vastgoedondernemingen bij aankoopfinancieringen, herfinanciering en herstructureringen van de leningportefeuille.


Diensten

Nova Capital Consultancy helpt u bij alle vraagstukken die te maken hebben met: vastgoedfinanciering, lening- en zekerhedenovereenkomsten, uw bankrelatie, rentederivaten, assetmanagement, financiën, prognoses en bedrijfsfinancieringen. Ook wanneer de relatie met uw bank moeizaam verloopt, kunnen wij u van dienst zijn.

Voor een nadere kennismaking kunt u contact opnemen met onze adviseurs Dick Braat en Harm Scholte.