woensdag 6 januari 2021

Winkelcentrum Tuinzigt verwelkomt New York Pizza

Nova Capital heeft namens haar fonds Tuinzigt CV met New York Pizza een 10-jarige overeenkomst gesloten voor de huur van een winkelunit in winkelcentrum Tuinzigt te Breda. New York Pizza zal begin dit jaar haar deuren openen voor lunch/avondeten en afhaal/bezorging.

Voor het winkelcentrum Tuinzigt is dit een mooie aanvulling in de food-sector. Winkelcentrum Tuinzigt biedt een compleet aanbod aan frequent benodigde boodschappen en persoonlijke verzorging. Het verzorgingsgebied wordt in de komende jaren verder uitgebreid door de bouw van honderden woningen op het terrein van de voormalige “Nibb-it fabriek”, aan de rand van de wijk Tuinzigt.

Nova Capital investeert in toekomstbestendige boodschappencentra zoals Tuinzigt, met één of twee goed functionerende supermarkten, aangevuld met andere winkels voor dagelijkse boodschappen. 
Hartelijk dank aan Sander Frantsen van New York Pizza en Jolien van der Gouw van MVGM Winkels voor de plezierige samenwerking bij de totstandkoming van de nieuwe huurovereenkomst.

Terug naar nieuwsoverzicht