vrijdag 18 december 2020

Uitbreiding Jumbo Tuinzigt

Nova Capital heeft namens haar fonds Tuinzigt CV met Jumbo Supermarkten een overeenkomst gesloten voor de vergroting van haar winkelruimte in het winkelcentrum Tuinzigt te Breda. Door de naastgelegen winkelruimte toe te voegen, wordt de Jumbo supermarkt vergroot tot ruim 2.000 vierkante meter. Jumbo kan daardoor haar assortiment in de winkel verder uitbreiden en verkrijgt meer zichtbaarheid aan de buitenzijde van het winkelcentrum.

Voor het winkelcentrum Tuinzigt is dit een versterking van haar functie als boodschappencentrum van de wijken Tuinzigt en Westerpark. Naast de supermarkt biedt winkelcentrum Tuinzigt een compleet aanbod aan frequent benodigde boodschappen en persoonlijke verzorging. Het verzorgingsgebied wordt overigens in de komende jaren verder uitgebreid door de bouw van honderden woningen op het terrein van de voormalige “Nibb-it fabriek”, aan de rand van de wijk Tuinzigt.

 Nova Capital investeert in boodschappencentra zoals Tuinzigt, met één of twee goed functionerende supermarkten, aangevuld met andere winkels voor dagelijkse boodschappen. Dit type vastgoed geldt als een toekomstbestendige belegging.

Een hartelijk dank aan Dré Corstjens van Jumbo Supermarkten en Jolien van der Gouw en Job Sanders van MVGM Winkels voor de plezierige samenwerking bij de totstandkoming van de nieuwe huurovereenkomst.

Terug naar nieuwsoverzicht