maandag 27 november 2023

Nova Capital koopt drukbezocht winkelcentrum Kanaalpassage en naastgelegen PLUS supermarkt in Stadskanaal

Dsc05973

Nova Capital heeft voor haar nieuwste vastgoedfonds Kanaalpassage CV het drukbezochte overdekte winkelcentrum Kanaalpassage gekocht, inclusief naastgelegen nieuw gebouwde PLUS supermarkt, in het hart van Stadskanaal (provincie Groningen). Verkoper is een particuliere belegger uit de regio.

Het comfortabele en gezellige winkelcentrum heeft een oppervlakte van circa 9.500 m² BVO, beschikt over circa 170 gratis parkeerplaatsen op maaiveld recht tegenover de hoofdingang en is verhuurd aan o.a. een PLUS supermarkt, Action, Kruidvat, Zeeman, KiK Tektilien, Hans Anders, Specsavers, The Read Shop, diverse horecazaken en de onlangs geheel vernieuwde tandartspraktijk van Puur Mondzorg. Als winkelgebied heeft Stadskanaal een bovenregionale functie en komt qua bezoekersaantallen op plek drie in de provincie Groningen, na stad Groningen en Winschoten.

Nova Capital werd bij deze transactie geadviseerd door o.a. winkelmakelaar Danny Goldsteen van SPRMRKT Vastgoed uit Amsterdam, ingenieursbureau Sweco en Berger Notariaat. Verkoper werd tijdens deze transactie geadviseerd en begeleid door DeenKoopmans.

Het is mogelijk om deel te nemen in Kanaalpassage CV en te profiteren van een uitstekend verwacht rendement. Klik hier voor de fondspagina met meer informatie!

Terug naar nieuwsoverzicht