Nova Secretary Upscaled

Actueel

Kassa meet grootste stijging prijzen in supermarkten

maandag 27 maart 2023

Televisieprogramma Kassa heeft niet eerder zo'n sterke stijging in de prijzen van boodschappen gemeten als het afgelopen half jaar. Volgens de makers zijn consumenten nu 13 procent meer kwijt.


Omzet websupers staat fors onder druk

donderdag 23 maart 2023

De omzet van websupers staat fors onder druk. GfK noteert over februari 2023 een index 90 in de online-omzet. De omzet van de websupers komt daarmee cumulatief uit op een index van 97 voor een lopend jaar tot en met februari 2023 zo blijkt uit het GfK Trend Dashboard.


Albert Heijn stopt met invliegen van groente en fruit

vrijdag 17 februari 2023

Albert Heijn stopt per 1 juni met het invliegen van groente en fruit. De keten zal alleen nog maar vervoeren over water en weg. Dat maakt Albert Heijn vandaag bekend.


Nieuwe eigenaren moeten Pieter Pot behoeden voor faillissement

donderdag 16 februari 2023

Verpakkingsvrije supermarkt Pieter Pot verkeert in ernstige financiële problemen. Pieter Pot kampt met een hoge schuldenlast, waardoor een faillissement dreigt.


Supermarkt grote winnaar van pandemie

woensdag 15 februari 2023

Supermarkten zijn als duidelijke winnaar uit de coronapandemie gekomen. Tot die conclusie komt onderzoekorganisatie FSIN in zijn jongste Beleidsmonitor. Het marktaandeel dat supermarkten tijdens de covidpandemie veroverden op de horeca hebben ze in 2022 kunnen behouden.



Vorige Vorige Pagina 9 van 54 Volgende Volgende